Bu siteyi ziyaret eden her kişi Hepsiburada.com'un aşağıdaki ürünlerini incelerse çok güzel olur :))

7 Şubat 2009 Cumartesi

KİMSE MAĞDUR OLMAYACAK

İSTANBUL - Yıldırım, Anadolu Hisarı'ndaki Kıyı Emniyeti Sosyal Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen ve denizcilik sektörünün sorunlarının ele alındığı toplantının ardından basın açıklaması yaptı.

Küresel krizin Türkiye'de etkisinin asgari düzeye indirilmesi için bir süreden beri hükümetin çalışmaları olduğunu hatırlatan Yıldırım, ekonomik alanda yapılan yasal düzenlemelerin devam ettiğini, bir yandan da sektörlerle ilgili çalışma grupları oluşturduklarını, bugün yapılan toplantıda denizcilik sektöründeki son durumun ele alındığını ve çözüm önerilerinin tartışıldığını aktardı.

Toplantıda yapılan değerlendirme notlarının önümüzdeki hafta yapılacak Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nda ele alınacağını dile getiren Yıldırım, böylece krize yönelik tedbir alma konusunda son aşamaya gelindiğini vurguladı.


-TAKSİCİLERİN KAZANILMIŞ HAKLARI-


Ulaştırma Bakanı Yıldırım, 'hükümetin gündeminde Karayolları Trafik Kanunu'nun yeniden ele alınması olduğunu' kaydederek, bu konuda çeşitli kuruluşların görüşlerini de aldıklarını bildirdi.

Yıldırım, bu kanundan taksicilerin mağdur olacağı şeklindeki iddialara ilişkin de 'Hiçbir taksicimizin kazanılmış haklarına zarar gelmez. Bunu bilsinler. Bunun teminatı biziz. Bu tip dedikodulara kimse itibar etmesin. Kimsenin kazanılmış haklarını kaybetmesine izin vermeyiz' şeklinde konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da taksicilerin son dönemde çıkarılan bazı söylentiler nedeniyle tedirgin olduğunu öne sürdü.

Yapılacak düzenlemeyle taksicilerin plakalarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşı olduklarının 'maniple edildiğini' anlatan Topbaş, '(Plaka değerleri düşüyor) diyerek bunları toplamak isteyenler çıkıyor. Bu söylentiler nedeniyle esnafımız çok tedirgin. Taksici esnafının yanında olduğumuzu, hükümetimizin de buna müsaade etmeyeceğini, bu konuda başbakanımız ve bakan Binali Yıldırım'ın büyük hassasiyet gösterdiğini belirtmek istiyorum. Kimse mağdur olmayacak' diye konuştu.

Kaynak: Habervitrini.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder