Bu siteyi ziyaret eden her kişi Hepsiburada.com'un aşağıdaki ürünlerini incelerse çok güzel olur :))

24 Şubat 2009 Salı

Taksicilerden Anlamlı Eylem

Taksim'de kendilerine haksız yere ceza yazıldığını iddia eden bir grup tricari taksi sürücüsü, eylem yaptı. Eylem sırasında başka bir araç sürücüsü ve içindekilerle kavga eden taksiciler ortalığı birbirine kattı. Eylemlerini Beşiktaş Barbaros Bullvarı'nda da devam ettiren taksiciler, yolu trafiğe kapatınca yine ceza yedi. Eylem ilk olarak saat 03.00 sıralarında Bir grup ticari taksi sürücüsü Taksim'de kendilerine haksız yere trafik cezası yazıldığını öne sürerek eylem yaptı. Taksiciler, korna çalarak Taksim'de tur attı. Ellerindeki ceza makbuzlarını gösteren taksiciler, trafik polislerinin Taksim'de müşteri almalarını engellediğini ileri sürdü.


CEZA MAKBUZLARINI YIRTTILAR

Kesilen cezalara isyan eden bir taksici bir ayda kendisine otuzdan fazla trafik cezası kesildiğini iddia etti. Kendilerine yazılanan cezalara tepki gösteren taksiciler, ellerindeki ceza makbuzlarını yırttı.


ÇIKAN KAVGAYI POLİS ZAPTEDEMEDİ

Bu arada trafiği kapatarak eylemlerini devam ettirirken bir taksici grubu ile biri travesti 3 kişi arasında ağız dalaşı ile başlayan sonradan kavgaya dönüşen arbede çıktı. Çıkan kavgayı polis zaptedemedi. KavgaTaksim'de içerisinde bir travestinin de bulunduğu otomobildekilerle bir ticari taksi sürücüsü arasında yaşanan ağız dalaşı ve tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Travesti ile yanında bulunan 2 kişi, ticari taksi sürücüsüne sprey sıkarak darp etti. Bunun üzerine kavga büyüdü. Olaya müdahale eden polis ekipleri, kavgaya karışanları, polis otosuna bindirdi. Bu sırada otomobilden inen taksi sürücüsü diğer, taksicilerden yardım istedi. Diğer taksicilerin de müdahalesiyle kavga iyice büyüdü. Taksiciler tarafından polis otosundakiler dışarı çıkartılarak dövülmeye başlandı. Polis otosundakilere saldıran taksiciler, 3 kişiyi linç etmeye çalıştı. Yetersiz kalan polis ekipleri, kavgayı uzun süre ayıramadı.


POLİS HAVAYA ATEŞ ETTİ

İki grup uzun süre tekme ve yumruklarla kavga etti. Polis, giderek büyüyen kavgayı durdumak için havaya ateş etti. Takviye ekiplerin de gelmesiyle kavgaya karışanlardan 4 kişi gözaltına alındı. Araçtakilerden biri diğerleriyle aynı otomobilde olmak istmeyerek kendini dışarıya atması ile kelepçe takılarak başka otomobule konuldu. Gözaltındakiler, polis merkezine götürülerek ifadeleri alındı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.


TAKSİCİLER EYLEMLERİNE DEVAM ETTİ

Taksimden Barbaros Bulvarına gelen taksiciler eylemlerine burada devam etti. Ticari taksilerin eylem sırasında yolu trafiğe kapatması nedeniyle olay yerine polis ekipleri geldi. Polis'in uyarıları sonrası taksiciler eylemlerine Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda yolun trafiğe kapanması nedeniyle polis ekipleri ile taksiciler arasında tartışma yaşandı.


YİNE CEZA

Polisin yolu açmaları yönühdeki uyarılarını dikkate almayan taksicilere trafik polisleri ceza yazdı. Ticari taksi sürücüleri, bazı televizyon kanallarının önüne giderek eylemlerini devam ettirmek istedi. Polisin uyarıları sonrası taksiciler dağıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder