Bu siteyi ziyaret eden her kişi Hepsiburada.com'un aşağıdaki ürünlerini incelerse çok güzel olur :))

26 Nisan 2009 Pazar

Avustralya'da Türk Firmasından Taksi Plakası Hizmeti

Arabalı veya arabasız taksi plakası alım, satım, kiralama ve kredi işlerinizde tecrübeli, güvenilir ve borsa'da işlem yapmaya yetkili acenteniz Taxi Brokes Melbourne, Türkçe konuşan elemanlarıyla hizmetinizde..

Melbourne'de, taksi endüstrisinde 14 yıllık tecrübemizle Taxi Brokers Melbourne olarak yıllardır ciddi bir işletme olarak hizmet vermekteyiz.. Tüm çalışanlarımız bu piyasanın güvenilir ve tecrübeli isimleri olup, yaptıkları işin sorumluluğunun bilinci içindedirler.. Taxi Brokers Melbourne sadece Victoria'da değil kendi alanında Avustralya'nın en büyük kuruluşudur..

Genel Yapı : İşletme olarak taksi endüstrisini yakından takip ederek, yenilik ve gelişmeleri müşterilerimize en hızlı bir şekilde yansıtmayı prensip edindik.. 1993 senesinden beri sunduğumuz hizmetlerden yüzlerce müşterimizin memnuniyetleri bunun kanıtıdır. Sadece
Metropolitan'da değil, Country'de de taksi plakası alım, satım ve kiralama işlemlerini yıllardır başarıyla yapmaktayız..

Hizmetlerimiz : Bizim asıl hizmet alanımız plakalı, plakasız, taksi alım, satım, kiralama ve kredi işlemleri olup, plakaları sahipleri adına kiraya verme, onlar adına işletme, ödemelerin aksamaması için her türlü önlemi alarak sıfır riskle işlemleri ve işleri takip etmekte
ve yapmaktayız.. Plakayı alan, satan, kiraya veren veya kiralayanın haklarını gözeterek, en hızlı ve güvenli bir şekilde hizmet vermekteyiz..

Taksi işletmeciliğinde 28 Mart 2006 tarihinde yürürlüğe giren yeni uygulamaya göre, Taksi Brokerlık yapan her işletme BSX Taxi Market'in kurallarına uymak zorunda..

Buna göre : Taksi plakası alan ve satandan (sattığı ve aldığı her plaka için) bir sefere mahsus $ 300'er dolar komisyon Bendigo Stock Exchange (BSX) hesabına alınır..

Taksi plakası kiralayan ve plaka sahibinden de yine bir sefere mahsus (kiraladığı ve kiraya verdiği her plaka için) $ 100'er dolar Bendigo Stock Exchange (BSX) adına komisyon olarak alınır.

Taxi Brokers Melbourne'nun alacağı komisyon ayrıca hesaplanır..

İrtibat Adresleri ve Telefonlarımız :

Merkez Ofis : 10 / 62 Garden Drive , Tullamarine, VIC.

Telefon : ( 03 ) 9310 5422 Fax : ( 03 ) 9310 5433

Çalışma saatleri : 09.00 - 17.00

Şube : 82 High St. Preston, VIC. 3072

Telefon : ( 03 ) 9484 6660 Fax : ( 03 ) 9484 9911

Çalışma saatleri : 10.00 - 15.00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder